Vanntette pakkposer

 

Vanntette pakkposer er helt uunnværlig når vi drar på tur. Ikke bare holder det vannet ute (eller inne), det er vel så praktisk for å holde orden på sakene.

Vanntette pakkposer

Vanntette pakkposer for mat og kokeutstyr

Søppelsekker har reddet mangt et plagg fra å bli vått på tur. Samtidig har søppelsekker vært til gjentatt frustrasjon fordi de lett går i stykker og ikke har noen god mekanisme for å holde dem lukket.

Vanntette pakkposer er den naturlige evolusjonen til søppelsekken. Du putter utstyr oppi, presser ut luft, ruller igjen og lukker spenna, så er posen tett.

Posene får du i størrelser fra 1 til opp mot 100 liter. Selv har vi poser på 1, 2, 4, 8, 15 og 30 liter. Vi bruker dem i hovedsak til å holde utstyr tørt og for å samle utstyr som hører naturlig sammen. Jo flere pakkposer du har å samle utstyret i, jo enklere blir det å pakke og tømme sekken. For eksempel har vi poser for:

  • Klær
  • Mat
  • Matlaging
  • Førstehjelp
  • Sovepose
  • Telt

Det er ikke bare størrelsen som skiller posene. Det er også kvalitets- og funksjonsforskjeller på dem. Noen poser har tynt stoff for å veie lite, andre tykt stoff for å tåle mer. Noen poser har ventil i bunnen for å klemme ut luft etter at posen er lukket. Noen er utstyrt med D-ringer slik at du kan henge dem opp.

Hos oss har vi god erfaring med poser fra Sea To Summit, Piteraq og Eureka!. Sea To Summit er billige og lette, Piteraq lette høykvalitetsposer og Eureka! solide, lett elastiske og gjennomsiktige. Alt til sitt bruk.

Og ja, det var Lars Monsen som introduserte oss for dem.

 

Publisert 09.10.11

Liker du det vi skriver? Hold deg oppdatert ved å følge oss på disse nettstedene eller få nye artikler på e-post.

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

Flere artikler

 

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Kategorier

Søk

Følg oss på nett

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

 

© 2024 Anne Siri og Martin Koksrud Bekkelund