MineTurer.org

 

Nettstedet MineTurer.org er lansert i betaversjon (selvfølgelig). Tjenesten lar deg laste opp turer fra din GPS, slik at du kan titte på dem i et kart, dele dem med dine venner eller sammenstille dem med bilder fra Flickr.

MineTurer skjermdump

På MineTurer.org kan du

  • Laste opp turer fra GPS
  • Dele turene med dine venner
  • Integrere bilder fra Flickr
  • Vise alle turer med ikoner på et norgeskart
  • Hente ut alle data om en tur
  • Visualisere data med grafer

Atle Frenvik Sveen står for det tekniske, undertegnede for designet. Ettersom tjenesten fortsatt er i beta, vil feil og mangler forekomme. Har du ønsker for videre utvikling eller ny funksjonalitet, eller om du vil melde en feil, kan du gjøre det på Bitbucket.

Nerdene vil glede seg over de tekniske detaljene. MineTurer.org bruker kode fra OpenLayers, jQuery, Flot, Fancybox, jQuery Form, jCarousel, JTS Topology Suite og Spring. Løsningen er ikke bare bygget på fri programvare, den er også fritt tilgjengelig som fri programvare under MIT-lisensen. Takket være eksisterende programvarekomponenter og fritt tilgjengelige kart fra Statens kartverk, har tjenesten blitt utviklet på svært kort tid.

 

Publisert 03.10.11

Liker du det vi skriver? Hold deg oppdatert ved å følge oss på disse nettstedene eller få nye artikler på e-post.

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

Flere artikler

 

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Kategorier

Søk

Følg oss på nett

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

 

© 2024 Anne Siri og Martin Koksrud Bekkelund