Trikset med Real

 

Real turmat

Real turmat har de aller fleste smakt, i hvert fall de som har kjent på behovet for en lett og kompakt sekk. Mange betrakter Real som et nødvendig onde. Kritikken baserer seg på at alternativene smaker likt og at måltidene er mektige, salte og tunge å få ned. Jeg har selv vært blant dem som har kritisert Real.

I sommer fant jeg imidlertid et triks som gjør det hele til en bedre matopplevelse. Trikset er å ha på vesentlig mer vann enn angitt. Utvendig på pakken er det angitt en strek man skal fylle opp til. Jeg fyller opp til denne, rører om og har på en god del mer vann. Når det hele har svellet skal maten ha en konsistens som er en mellomting av gryte og suppe.

Smak er som kjent individuell, men dette er altså mitt triks for å gjøre Real-opplevelsen bedre.

 

Publisert 15.09.11

Liker du det vi skriver? Hold deg oppdatert ved å følge oss på disse nettstedene eller få nye artikler på e-post.

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

Flere artikler

 

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Kategorier

Søk

Følg oss på nett

Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Se våre bilder på Flickr Se våre filmer på Vimeo

 

© 2024 Anne Siri og Martin Koksrud Bekkelund